Scoala Radauti Prut
Şcoala Rădăuţi Prut
LICITATII
Şcoala Miorcani
Grădiniţa Rădăuţi Prut
Grădiniţa Miorcani
Olimpiade şi concursuri
Buget

Newsletter


Galerie Foto

inapoi
Elevii din Rădăuți-Prut , campionii zonei rurale Darabani

Copii din Radauti-Prut cu profesor darabanean, campionii zonei rurale Darabani


Elevii Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Rădăuţi-Prut, coordonaţi de profesorul Cătălin Cucuruzac, au câştigat Olimpiada sportului şcolar din mediul rural la fotbal, competiţie care s-a disputat sâmbătă, 24 noiembrie, la Sala de sport „Doina Melinte (Beşliu)” din Hudeşti

După mai mult de un deceniu, la această competiţie s-au prezentat 8 echipe de copii din Rădăuţi-Prut, Păltiniş, Havârna, Mileanca, Hudeşti, Viişoara, Conceşti şi Smârdan. „Până acum eram obişnuiţi cu 2-3 echipe care participau la această fază a Olimpiadei sportului şcolar” ne-a spus şi profesorul Vasile Dascălu. Echipele au fost împărţite în două grupe de câte patru, rezultând două semifinale (Mileanca-Conceşti 0-0 şi Rădăuţi-Prut Havârna 2-2) foarte echilibrate, a căror cîştigătoare, Mileanca şi Rădăuţi Prut, s-au decis la loviturile de departajare. Havârna şi-a adjudecat finala mică a competiţiei tot la penalti, deoarece elevii erau foarte obosiţi. 

În finala mare a Olimpiadei sportului şcolar din mediul rural, echipa din Rădăuţi-Prut, antrenată de prof. Cătălin Cucuruzac, s-a impus la scor de neprezentare (3-0) în faţa colegilor lor din Mileanca. Elevul Cosmin Vultoc a fost declarat cel mai bun jucător al competiţiei. „Mi-a fost frică de echipa din Havârna, care mi s-a părut a fi peste noi, în rest nu am avut emoţii” a declarat pentru Darabaneni.ro, Cătălin Cucuruzac . Profesorul regretă faptul că nu şi-a putut aduce elevii foarte talentaţi să dea probe la Şcoala de fotbal „Caşuba şi Găluşcă”, deoarece nu a avut nici o posibilitate de  transport pentru copii. 

 

New layer...
New layer...
New layer...
..
 25/11/2012    Opinia Publică
Vă place să lucraţi cu AEL ?
Da
Nu
Nu ştiu
Total voturi: 32
    Ştiri Elearning.ro
Video